Történetünk

President Fogászat Kapcsolat
történetünk

2013-ban hoztuk létre jelenlegi fogászati centrumunkat

történetünk

2007-ben megvalósult egy álom.

A PresiDent Fogászati rendelő dr. Csermák Balázs vezetésével kezdte meg működését a 13. kerületben található Fókusz Házban. A cél az volt, hogy egy olyan helyet hozzunk létre, ahová a gyógyulni vágyó emberek bizalommal és félelem nélkül érkeznek, és ahol szorongás, fájdalom nélkül gyógyulhatnak. Hisszük, hogy ennek kulcsa a maximális odafigyelés, a lelkiismeretes és precíz munka, a professzionális felszereltség, és nem utolsó sorban a baráti, közvetlen légkör megteremtése. Mindezeknek köszönhetően a rendelő gyorsan ismerté és kedvelté vált, egyre több páciens választott bennünket, illetve ajánlott minket családtagjainak, ismerőseinek. E megnövekedett érdeklődés pedig arra buzdított minket, hogy alig 2 év elteltével egy második fogászati kezelőegységet is létrehozzunk, és így már egymás mellett két széken folytathassuk gyógyító tevékenységünket.

PresiDent történetünk

Szenvedélyünk a gyógyítás.

2013-ban kezdtük meg együttműködésünket Dr. El-Hage Jade Bence doktor úrral, és közösen hoztuk létre jelenlegi fogászati centrumunkat, amely így már négy önálló, high-tech felszereltségű kezelőhelyiséggel rendelkezik. Az évek során kezdeti munkakapcsolatunk barátsággá mélyült, melyhez nagyban hozzájárult hasonló szemléletmódunk a gyógyítás és a mindennapi élet területén. Munkánk során minden esetben arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb színvonalon, a pácienseink igényének maximális figyelembevételével, közösen együttműködve végezzük gyógyító munkánkat. Ennek érdekében rendkívül fontosnak tartjuk a közvetlen kommunikációt, mert csak így ismerhetjük meg és tárhatjuk fel az adott páciens elképzeléseit, félelmeit, és az így kialakult baráti, oldott hangulat is jelentős mértékben hozzájárul kezeléseink sikerességéhez, és pácienseink elégedett mosolyához.

Az évek alatt e szemléletmódnak és a befektetett munkának meglett a gyümölcse, mára elmondhatjuk, hogy több mint 10.000 elégedett pácienst tudhatunk magunkénak. Mivel a fogorvoslás összetett tudományág, amely szerteágazó témakörökből áll, fontosnak tartjuk, hogy a szakma minden területéről kiemelkedő tudással rendelkező, elhivatott szakembereket tudhassunk csapatunkban. Sikerünk záloga, hogy összehangolt csapatként, folyamatosan konzultálva, egymást segítve és együttműködve dolgozunk nap mint nap, mert… 

 

szenvedélyünk a gyógyítás!

Történetünk

Play Video
Hívj bennünket

Foglalj időpontot.

Kezeléseinket telefonon történő időpont egyeztetés alapján tervezzük meg, elősegítve ezzel a rendelőnkben eltöltött várakozási idő minimálisra csökkentését.

IDŐPONTOT FOGLALOK

Lépj velünk kapcsolatba,
Foglalj időpontot online vagy hívj minket a +36 70 334 3969 telefonszámon!

Történetünk