Bemutatkozás

President Fogászat Kapcsolat

Kedves Látogató!

Köszöntünk a PresiDent Fogászat honlapján! Rendelőnk 2007. szeptemberében kezdte meg működését Budapesten, a 13. kerület teljesen megújult részén, a Petneházy utcában található Fókusz Házban, közvetlenül a teve utcai lakópark szomszédságában.

Családias környezet

Fogászati centrumunkban felkészült csapattal, modern, digitális felszereltséggel rendelkezünk. Hétvégi fogászati ügyeletet is üzemeltetünk.

Elégedett ügyfelek

Fogászati centrumunkban szolgáltatásainkkal már több mint 10.000 elégedett páciens számára tudtunk segítséget nyújtani

Bejelentkezés

Kezeléseinket telefonon történő időpont egyeztetés alapján tervezzük meg. Kérjük keress bennünket a +36 70 334 3969 telefonszámon.

bemutatkozás

Kezeléseinket gondos odafigyeléssel, személyre szabottan végezzük mindent megtéve annak érdekében, hogy nálunk mindenki biztonságban érezze magát. Pácienseinkkel közvetlen kapcsolat kialakítására törekszünk a félelem- és szorongásmentes kezelések elérése érdekében.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a rendeléseinket látogatók bizalommal forduljanak hozzánk, merjék vállalni az általunk szükségesnek vélt beavatkozásokat. Fontos számunkra, hogy elérjük a kontrollvizsgálatokon való rendszeres megjelenést akkor is, ha éppen nincsenek aktuálisan panaszok.

Fogászati centrumunkban szolgáltatásainkkal már több mint 10.000 elégedett páciens számára tudtunk segítséget nyújtani, a felkészült csapatunknak és modern, digitális felszereltségünknek köszönhetően.

 

Miért választottak minket?

 

Az alábbi videóból megtudhatod.

Bemutatkozás

Play Video

Rólunk mondták

fernengel_katalin_0.jpg
Fernengel Katalin Okleveles vegyész-fizikus (BBU)
pulsfort_diana_orszaguti-vilagbajnoksag_firenze_2013_elit_nok_011.jpg
Pulsfort Diána 6 x Magyar Bajnok országúti kerékpársportban
nagy-tibor.jpg
Nagy Tibor 2009. K-1 Hungary Győztese
paciens-1.jpg
Andrew Sarudy Vendég
paciens-2.jpg
Andrea Mikó Vendég
paciens-1.jpg
Zsolt Nemeth Vendég
paciens-2.jpg
Merci Rakaczki Vendég
paciens-2.jpg
Anna Bárány Vendég
paciens-2.jpg
Olga Odynets Vendég
paciens-2.jpg
Anita Török Vendég
paciens-1.jpg
Tamás Ladányi Vendég
paciens-2.jpg
Kányási Zsanett Vendég
paciens-2.jpg
Roxána Horváth Vendég - ügyeleti
paciens-1.jpg
László Pozsár Vendég
paciens-2.jpg
Rita Takács Vendég
paciens-2.jpg
Orsolya Kis Vendég
paciens-1.jpg
Mihály Molnár Vendég
paciens-2.jpg
Petra Tóth Vendég
paciens-2.jpg
Edina Baraté Vendég
paciens-1.jpg
Zsolt Nádai Vendég
paciens-2.jpg
Illés Niki Vendég
paciens-2.jpg
Ildi Köteles Vendég
paciens-1.jpg
Berta Gábor Vendég

Kilazult fogakkal parodontológus fogászt keresve találtam rá dr. El-Hage Jade Bence fogorvosra. Az általa feltárt diagnózis igen elkeserítő volt, előrehaladott fogínysorvadással érkeztem hozzá, azonban Ő a tényeket is úgy tudja kommunikálni, hogy nem volt időm megijedni, és nem volt okom elkeseredni. Minden fogbetegség kezelésére van javaslata, tud megoldást kínálni a páciens számára. Személyében egy remek fogorvost és embert ismerhettem meg, akinek úgy a szakmai felkészültsége, mint az emberi hozzáállása kifogástalan...

Én hosszú hónapokig halogattam a fogaim rendberakását, hiszen gondoltam amíg nem fáj, nincsen gond. Nyilvánvaló volt, hogy ez így nem fog a végtelenségig kitartani, amikor elkezdtem érezni, hogy valami nem stimmel és egy utazás során egyszerre 3 fogam is úgy döntött, hogy nem várakozik tovább a fogorvosi kezelésre. Az egyik begyulladt és nagyon lüktetett, a másik letört a harmadik pedig kilyukadt. Hálás vagyok a President fogászat egész csapatának, különösen Dr. Dánielfy Rékának, hogy amikor a végzetem már elkerülhetetlen volt, hihetetlen szakértelemmel megszabadított a fájdalomtól és gyönyörűen helyrehozta a fogaimat. Nagyon köszönöm a lelkiismeretes, precíz munkáját! Az ő kezei alatt aggodalomra semmi okom:)

Sok-sok év után végre eljutottam a legjobb fogorvoshoz, aki két hete elkezdte rendbe hozni a fogaim! Ő az első fogorvos, akihez szívesen, jó kedvvel megyek! Nem csak azért, mert "Balázska" (ma már Dr.Csermák Balázs) egykoron a tanítványom volt a Kyokushin edzőteremben, hanem mert egy exkluzív, rendkívül hangulatos, barátságos szakrendelőben alapos, minőségi munkát végez. Nagy szeretettel ajánlom mindenkinek a PresiDent fogászat kiváló orvosi csapatát. 🙂

THE PRESIDENT DENTISTRY TEAM ARE ONE OF A KIND OFFERING EXCELLENCE IN DENTISTRY BY ACHIEVING OUTSTANDING RESULTS FOR THEIR PATIENTS EVERY SINGLE DAY! DR CSERMAK TOOK THE TIME TO EXPLAIN EVERYTHING HE WAS DOING AND WAS GENTLE,CALM AND VERY PROFESSIONAL ! PRICE WISE THEY'RE VERY COMPETITIVE TOO! THE RECEPTIONIST AT THE FRONT DESK IS LOVELY ALWAYS WELCOMES YOU WITH A BIG SMILE ! I WOULD LIKE TO GIVE THEM 6 STARS FOR THEIR PROFESSIONALISM & CARE !! MY FAVOURITE DENTISTRY IN BUDAPEST !! HIGHLY RECOMMENDED 😀

A mai napon voltam náluk először. A neten olvasott vélemények alapján választottam őket. Nekem sem kedvencem a fogászat, ahogy azt hiszem senkinek sem. Nem csalódtam, csak megerősíteni tudom a véleményeket. Nagyon közvetlen kedves társaság, amennyire fel lehet mérni (hozzá nem értőnek) rendkívül felszereltek is!

Bölcsességfog eltávolításon jártam a mai napon náluk. Eléggé rá voltam feszülve a dologra, de az ultra kedves asszisztens hölgy és a doktor úr is remekül oldották az idegességet. A légkör és a rendelő is szuper volt. A beavatkozás pedig nagyon gördülékeny, gyors és természetesen fádjalommentes. Amennyire egy foghúzás lehet, szuper élmény volt, köszönöm szépen! 🙂

Dr. Lovonyák Adriánnál voltam fogtömésen, aki tökéletes munkát végzett és végtelenül jó fej, laza és informatív volt. Az asszisztense is kedves, szimpatikus volt. A személyzetre se lehet semmi panaszom, a rendelő tiszta, a fogadtatás is teljesen korrekt. Mindennel elégedett vagyok, ajánlom mindenkinek:)

Fura lesz amit írok, de szeretek ide járni. Itt nem csak a fogaimat tartják csodálatos állapotban, hanem a lelkemet is. Itt nem kell tartani attól, hogy fáj. Professzionális orvosi ellátás és emberi törődés. Gyertek bátran!

Wonderful place to heal your teeth. Staff is so nice starting with administrator and to a doctor himself. Doctor Petér Turbók is very thorough and professional. I’m happy with results of tooth filling.

Csak jót tudok mondani az egész ott dolgozó csapatról. Már kétszer voltam náluk, rettegek a fogorvosoktól, nagyon jól kezelték a helyzetet. Mindent elmondanak, hogy mit csinálnak, nyugtatnak stb. Profik ✅

Ma voltam Náluk először és nagyon meg voltam elégedve. Akut fogproblémámra gyors segítséget kaptam. Profi Csapat, segítőkészek, kedvesek, mindent elmagyaráztak, precízen dolgoztak. Csak ajánlani tudom! Nagyon köszönöm a mai segítséget, januárban jövök majd megint. Kellemes Ünnepeket Nektek!

Szuper kedves csapat, fájdalommentes kezelés és minőség várja az idelátogató pácienseket! Szívből ajánlom!

Mai nap folyamán voltam az Újpesti ügyeleten Julianus barát utcai rendelőben. Kismamaként azt kell mondjam tökéletes ellátást kaptam le a kalappal a Doktornő előtt és az aszisztens előtt. Csak ajánlani tudom. Szinte észre sem vettem azt a másfél órát (kedves, tökéletes munka, precíz, mindenről tájékoztatott amit csak tudni szeretne az ember. Egyszóval nagyon köszönöm, hogy ennyire odafigyelő , kedves Doktornőt kaphattam .

Alapvetően rettegek a fogászattól, de konkrétan jól éreztem magam! 😀 Egy csapattársam ajánlására kerestem fel a PresiDent Fogászatot, ahol Dr. Csermák Balázs és Csikós Nikolett szakértelme, emberi oldala, és közvetlensége is nagyon szimpatikus volt. Minőség, odafigyelés, emberség! 🙂 Nem mellesleg már telefonban is nagyon kedves volt velem a Hölgy, aki segített az időpontfoglalásban, ami sajnos mostanában elég ritka! 🙂 MINDENKINEK ajánlom!!!! 🙂 Köszönöm a segítséget! 🙂

Dr. El-Hage Jade Bence doktor úrnál voltam immáron második alkalommal ínyplasztikai beavatkozáson, ami most is igazán szép eredménnyel zárult! A doktor úr szakmai tapasztalata, kedvessége, profizmusa mindent felülmúl, ráadásul az egész csapat a rendelőben annyira kedves, törődő, hogy szinte várom, mikor mehetek újra. 🙂 Minden munkatársuk emberileg és szakmailag is kiváló kvalitásokkal bír, ezúton is köszönöm munkájukat és barátságos, kedves hozzáállásukat! Bátran ajánlom őket, bármilyen fogászati kérdésről legyen is szó!

Profi csapat, mindenki nagyon kedves és közvetlen. Alapvetően félek a fogászati kezelésektől és van, hogy sírni is szoktam, de itt valahogy mindig sikerül elterelniük a figyelmemet 🙂 Kedvességgel, kérdésekkel, odafigyeléssel. Ajánlom mindenkinek!

Most kezdek igazán hinni a Google véleményeknek. Ez alapján választottam ezt a fogászatot, és sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Kedvesség, odafigyelés, nyugalom, közvetlenség, szakmai hozzáértés. Az, hogy felajánlják a tegeződést, csak pont az i-re. A fogászati félelmeken még ez is nagyon sokat segít. A doktornő azt is megkérdezte, hogy milyen zenét szeretnék hallgatni. Szóval köszönöm dr. Csiki Hilda az "élményt". 🙂

Szuper fogászat 🙂 csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni. Gyors, kíméletes, szakszerű kezelés, kedves, emberi hozzáállás.

Mindig jó olyan helyre menni, ahol a kedvesség és a szakértelem, magas színvonal találkoznak egymással. A PresiDent egy ilyen hely. Köszönöm Csiki Hilda doktornőnek a kiváló munkát! Azt hiszem, mostantól ide fogok járni! 🙂

Sokszor jártam már itt és ami legfontosabb, hogy hála Dr. Balázsnak már nem félek, ha mondjuk tömésről van szó. Aztán eljött a bölcsességfogam húzása.... "Brutál para", pedig fejben tudtam, hogy nem fog fájni, de nem hittem el. 😀 Balázs 5 perc alatt intézett el érzéstelenítéssel együtt és 0 fájdalommal. Mondok még egy ennél is durvábbat, azóta eltelt majdnem 1 nap és egyáltalán nem fáj a helye. Csak ajánlani tudom őket, ha félsz a fogorvostól menj hozzájuk. Legmodernebb eszközök, fájdalommentes beavatkozások. TOP! Köszönöm Balázsnak is és Hildának is a munkát!

Mindig rettegtem a fogorvostól, sok rossz tapasztalatom volt már. Azonban egy ideje a PresiDent Fogászatra járok, ahol mindig nagyon kedvesen fogadnak a recepciós lányok. Tiszta környezet, barátságos légkör és a covid alatt még lábzsákot is adnak. A fogászati beavatkozások alkalmával Balázs vett kezelésbe. Bölcsességfog volt, nincs! Mindezt észre sem vettem, pedig elég rossz helyen volt. Közel az arcüreghez. Utólag is köszi Balázs a szakszerű munkád és azt a kellemes és nyugtató légkört, amit teremtetek! Ajánlom mindenkinek!

Nagyon KEDVES MINDEN DOLGOZÓ, alapos munkát végzett a doktornő. Szívesen jövök vissza. Köszönöm! 🙏

Hamar kaptam időpontot és Dr. Bozsaki Csaba kezelte a szerencsére nem akut problémát. Gyors, kedves, alapos és fájdalommentes volt a kezelés. Jó szívvel ajánlom a President fogászatot, illetve Bozsaki doktor urat!

quote-2.png
Hívj bennünket

Foglalj időpontot.

Kezeléseinket telefonon történő időpont egyeztetés alapján tervezzük meg, elősegítve ezzel a rendelőnkben eltöltött várakozási idő minimálisra csökkentését.

IDŐPONTOT FOGLALOK

Lépj velünk kapcsolatba,
Foglalj időpontot online vagy hívj minket a +36 70 334 3969 telefonszámon!