Blog/Vlog

TÉLI SZÜNET

TÉLI SZÜNET A PRESIDENT FOGÁSZATON DECEMBER 21-TŐL JANUÁR 4-IG!!! ÜGYELETET TARTUNK DECEMBER 28-30 KÖZÖTT!!! RÉSZLETEK A TOVÁBB GOMBRA KATTINTVA OLVASHATÓK!

Mi az a láthatatlan fogszabályozás és kinek ajánlott?

Rendelőnkben Dr. Langmár Róbert teljes körű fogszabályozó kezeléseket végez. Azok számára, akik esztétikus, mégis hatékony megoldást keresnek, a HappySmile Láthatatlan fogszabályozó ideális választás.

Érdemes a fogakat gyökérkezelni?

Érdemes a fogakat gyökérkezelni? Miért törnek el a gyökérkezelt fogak és hogyan lehet ezt megelőzni? Ezeket mindenképp tudnod kell, mielőtt beülsz a fogorvosi székbe!

Hogyan védekezz a fogbetegségekkel szemben?

Hogyan őrizheted meg a fogaid épségét egy életen át? Milyen fogápolási tanácsokat érdemes megfogadni? A fogbetegségekkel foglalkozó vlog sorozatunk utolsó részéhez érkeztünk. Csermák doktor tovább vezet minket a fogbetegségek kialakulásának és megelőzésének a folyamatán.

A fogbetegségek kialakulásának folyamata

Mihez vezet a fogmosások elsumákolása? Milyen tünetei vannak a fogbetegségeknek, mik azok, amiket észre sem veszel, csak ha már nagy a baj és beszakad a fogzománc? Vlog sorozatunk közetkező részében Dr. Csermák Balázs végigvisz minket a fogbetegségek kialakulásának folyamatán. Ha az itt hallottakra figyelsz, máris sokat teszel fogaid épségének megőrzése érdekében!

Miért fontos tudni, hogy mi okozhatja a fogbetegségeket?

Hogyan tudod egy életen át megőrizni fogaid egészségét? Vlog sorozatunk folytatódik, a mostaniban Dr. Csermák Balázs elmondja, hogy miért fontos, hogy "esélyt se adj a manóknak, hogy megkalapálják a fogaidat" :-)

Rögzített fogpótlások

Ebben a videóban orvosaink, Dr. Debrei Dóra és Dr. El-Hage Janka, segítségével sok hasznos információt tudhattok meg a rögzített fogpótlások esetében választható anyagokról, és a pótlások különböző típusairól.

Az elvesztett fogak pótlása

Dr. Debrei Dóra és Dr. El-Hage Majed Viktor sok-sok hasznos információt árul el Nektek az elveszett fogak pótlásának lehetőségeiről!